mr. J.G. (Jaap) Burgers


"Cliënt en advocaat hebben elk hun eigen inbreng. Je doet het samen."

Contactgegevens:
Telefoon: 072-502 44 00
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Rechtsgebieden


  • Strafrecht
  • Personen- en familierecht

"Juridische zaken draaien natuurlijk in de kern om  wettelijke regels en procedures. Waar ik mijn inspiratie en motivatie uit haal om dit werk al zo lang met veel plezier te doen is de menselijke kant van het verhaal. Ik vind het in mijn vak belangrijk om de afstand tussen wetten en mensen zo klein mogelijk te houden. En dat begint wat mij betreft al bij de manier waarop je als advocaat en kantoor omgaat met iedereen die een beroep op je doet. Dat houdt voor mij in dat ik probeer in begrijpelijke taal uit te leggen waar de valkuilen en mogelijkheden liggen en mijn cliënten daarmee houvast bied in een vaak moeilijke periode. Dat men na een eerste gesprek door de bomen het bos weer een beetje ziet."

Bevlogenheid
Uit de woorden van Jaap Burgers spreekt een duidelijke bevlogenheid, en niet zonder reden. Het is de visie die hem al drijft sinds hij in 1983 als jurist afstudeerde en in 1991 werd beëdigd als advocaat. Hij werkte onder meer jarenlang als raadsman bij het Buro voor Rechtshulp en richtte samen met Geert Frank de Graaf in 2008 Alcmaria Advocaten op. Een kleine, goed bereikbare organisatie met een minder formele sfeer: dat stond hun vanaf het begin voor ogen.

Ervaring
Jaap is een gedreven en zeer ervaren vakman, onder andere op het gebied van strafrecht. Die ervaring is merkbaar in de aanpak die hij met zijn cliënten voorstaat. "Het is mijn overtuiging dat je het meest succesvol kunt zijn als cliënt en advocaat met elkaar optrekken. Ieder met hun eigen inbreng. Je doet het samen."

Heeft u een vraag aan Jaap Burgers?

Vul het onderstaande formulier in en ik reageer zo spoedig mogelijk.
- mr. Jaap Burgers -

Wat is uw naam?


Wat is uw Emailadres?

Wat is het onderwerp?


Wat is uw vraag of opmerking?

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten. Alcmaria Advocaten is een maatschap.

©2018 Alcmaria Advocaten - Alle rechten voorbehouden. Op deze website rust auteursrecht. Voor het overnemen, opslaan en verspreiden van de inhoud is vooraf schriftelijke toestemming nodig. Aan de op deze website vermelde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Adres


Scharlo 45
1815 CN Alkmaar

Tel.: +31 (0)72 502 44 00
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Openingstijden

Het kantoor van Alcmaria Adocaten is geopend op maandag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur.


Social Media