mr. Janneke Keekstra


“Het is belangrijk dat we een praktische en werkbare oplossing vinden.”

Contactgegevens:
Telefoon: 072-502 44 00
E-Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Rechtsgebieden

  • Arbeidsrecht
  • Personen- en familierecht
  • Verbintenissenrecht
  • Consumentenrecht

"De belangstelling voor de advocatuur is er bij mij altijd al geweest", zegt Janneke Keekstra. "Al heel vroeg wist ik dat ik op dat gebied mijn vak wilde gaan uitoefenen." Reeds tijdens haar studietijd werkte ze als juridisch medewerker op een advocatenkantoor en deed ze al procedures voor ze afstudeerde. Haar carrière als advocaat heeft zij enige tijd onderbroken door de overstap te maken naar het bedrijfsleven. En hoewel recht en ondernemerschap haar na aan het hart lagen, wilde ze toch de advocatuur weer in. "Werken met  mensen en de problemen waar zij tegenaan lopen", legt ze uit. "Daar lever ik graag mijn bijdrage."

Luisteren
De laagdrempeligheid en de duidelijke taal bij Alcmaria Advocaten noemt ze als belangrijke onderscheidende kenmerken. "Maar je moet niet alleen duidelijke taal spreken, het is ook een kwestie van goed luisteren. En dat is een van mijn kwaliteiten. Ik neem dan ook de tijd om een verhaal rustig aan te horen, en vervolgens helder uit te leggen hoe ik er als deskundige tegenaan kijk. En dan kunnen we samen aan de slag."

Realist
Goede juridische hulp is meer dan een zaak bij de rechter winnen, aldus Janneke. Soms is het juist beter om op een andere manier naar een oplossing te zoeken. "Ik wil mijn cliënten niet alleen een juridische oplossing bieden. Het is belangrijk dat wij een praktische en werkbare oplossing vinden. De ene keer bereik je dat door in de rechtszaal de confrontatie aan te gaan, een andere keer is juist de dialoog de sleutel naar de oplossing. Samen met de cliënt zoek ik naar een uitkomst die het meest aansluit bij de wensen die er zijn."

Heeft u een vraag aan Janneke?

Vul het onderstaande formulier in en ik reageer zo spoedig mogelijk.
- mr. Janneke Keekstra -

Wat is uw naam?


Wat is uw Emailadres?

Wat is het onderwerp?


Wat is uw vraag of opmerking?

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten. Alcmaria Advocaten is een maatschap.

©2018 Alcmaria Advocaten - Alle rechten voorbehouden. Op deze website rust auteursrecht. Voor het overnemen, opslaan en verspreiden van de inhoud is vooraf schriftelijke toestemming nodig. Aan de op deze website vermelde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Adres


Scharlo 45
1815 CN Alkmaar

Tel.: +31 (0)72 502 44 00
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Openingstijden

Het kantoor van Alcmaria Adocaten is geopend op maandag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur.


Social Media